Koroton pikavippi

Pikavippi eli pikalaina on kätevä ratkaisu silloin, kun tilapäinen rahantarve yllättää. Lainaa voi saada tilille jo saman päivän aikana, kun tulee yllättäviä laskuja, tai kun on tehtävä hankinta, johon omat tulot tai säästöt eivät riitä. Moni muistaa takavuosien tekstiviestipikavipit skandaaleineen, mutta pikavippiala on muuttunut merkittävästi vuoden 2013 jälkeen, kun lainoille säädettiin korkokatto ja muita säännöksiä. Moni yritys lopetti, ja loput muuttivat tarjontaansa sekä/tai toimintatapojaan. Tästä syystä nykyään on mahdollista saada pikavippi ilman korkoa.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/raha247.fi/public_html/wp-content/themes/herald-child/table-first-free.php on line 52

Lainapaikka Min lainasumma Max lainasumma Ikäraja Max laina-aika Hae lainaa
500 € 60000 € 18v. 180 kuukautta Hae lainaa
100 € 2000 € 20v. 30 kuukautta Hae lainaa
150 € 5000 € 20v. 26 kuukautta Hae lainaa
 

Mikä on koroton pikavippi?

Koroton pikavippi on pikavippi, josta ei tarvitse maksaa lainkaan korkoa. Tämä voi kuulostaa uskomattomalta, mutta nykyään se on mahdollista. Koska pikavippien korot laskivat korkokaton myötä tasolle, jolla voiton tekeminen muuttui yrityksille hankalaksi, alkoivat monet firmat tarjota korottomia pikavippejä tutustumistarjouksina asiakkaille, kun uudeksi päätuotteeksi otettiin joustolainat sekä muut lainatuotteet, joiden koroilla ei ole rajoituksia.

Käytännössä koroton pikavippi on laina, jonka viitekorko on 0 % ja jolla ei ole kuluja; eli sen todellinen vuosikorko on 0 %. Tämä tarkoittaa sitä, että vuoden aikana lainasta ei kerry mitään korkoja tai kuluja, vaan maksat takaisin juuri sen summan, minkä olet lainannutkin, etkä yhtään enempää. Jos otat 400 euron pikavipin, maksat takaisin 400 euroa. Tämä on edullisin mahdollinen lainatyyppi Suomen markkinoilla juuri nyt.

Kuten moni tässä vaiheessa ehkä epäileekin, on asialla kääntöpuoli. Jotta saa lainaa ilman korkoa, on laina maksettava takaisin kokonaisuudessaan jo ensimmäisenä eräpäivänä. Tämä merkitsee sitä, että pikavipin laina-aika on yleensä 3—45 päivää. Tällaiset pikavipit maksetaan takaisin yleensä jo ensimmäisten kahden viikon sisällä lainan ottamisesta. Jos siis tarvitset 400 euroa lainaa, mutta et kykene maksamaan summaa takaisin kokonaisuudessaan ensimmäisenä eräpäivänä, kannattaa tutustua muihin, korollisiin vaihtoehtoihin.

Miksi korottomat pikavipit ovat niin suosittuja?

Korottomat pikavipit ovat saaneet osakseen paljon suosiota, mikä ei liene mikään yllätys. Yhä useampi valitsee luottojen ja isompien lainojen sijaan korottoman pikavipin. Tässä on viisi syytä, miksi laina ilman korkoa on niin voittamaton tarjous:

  1. Se on nopea. Pikavipin hakeminen on todella nopeaa – koko hakuprosessin voi suorittaa netissä alle tunnissa. Pikavippi myös maksetaan takaisin nopeasti. Jo ensimmäisenä eräpäivänä pääset eroon lainasta ja olet jälleen vapaa. Tämä nopea, huoleton toimintatapa viehättää monia asiakkaita, jotka eivät halua pitkäaikaista lainaa taakakseen.
  2. Se on täsmällinen. Lainaa ei koskaan kannata ottaa enempää kuin tarvitsee, ja koroton pikavippi voi olla 10—1000 euroa tarpeidesi mukaan. Nosta lainaa vain sen verran kuin tarvitset, etkä joudu maksamaan ylimääräistä.
  3. Myös 18-vuotiaat voivat saada korotonta pikavippiä. Koska lainasummat ovat pieniä, valtaosa lainantarjoajista myöntää korottomia pikavippejä myös 18-vuotiaille, vaikka monilla alaikäraja lainatuotteille kuten joustoluotoille voi olla jopa 19—21 vuotta.
  4. Sopimus on selkeä. Sinun ei tarvitse miettiä kuukausierien suuruutta ja suunnitella kuukausibudjetteja, sillä kaikki on tiedossa: lainasumma sekä eräpäivä. Tämä on kaikki, mitä tarvitsee tietää, kun kuluja ja korkoja ei ole.
  5. Se on ilmainen. Tätä halvempaa sopimusta on mahdoton löytää. Yleensä lainat aina maksavat, joten koroton ja kuluton laina on tarjous, jota kannattaa metsästää. Jopa pienten korot voivat olla useita kymmeniä euroja lyhyelläkin laina-ajalla, joten kannattaa tarttua korottomaan pikavippiin, jos se sopii oman tilanteeseen.

Koroton laina voi sopia sinulle, jos tarvitset pienen summan rahaa tilapäiseen rahantarpeeseen, ja tulosi ovat riittävän suuret sen maksamiseen jo seuraavana palkkapäivänä tai kun etuutesi maksetaan. Se on todella helppo ja nopea ratkaisu kalliimpia hankintoja tai kuukausibudjetin korjaamista varten.

Jos tulosi ovat niin pienet, että selviät kuukaudesta juuri ja juuri, kannattaa katsoa ennemmin korollisia lainoja, jotka on mahdollista maksaa takaisin pienissä erissä pidemmän ajan kuluessa. Jos 400 euron kuukausierä kaataa budjettisi, ei koroton pikavippi ole sinua varten. Toisaalta, jos tarvitset lainaa yli 1000 euroa, kannattaa myös tutustua kulutusluottoihin ja kertalainoihin, joista on saatavilla myös isompia summia.

Koroton pikavippi on mahdollista saada vain kerran samalta yritykseltä. Kyseessä on tutustumistarjous, joten ensimmäisen, korottoman lainan jälkeen voit hakea yrityksen muita lainatuotteita, tai katsoa, saatko korotonta lainaa toiselta yritykseltä.

Miten suuren lainan voi saada korottomasti?

Lainasummat ja -ehdot riippuvat yrityksestä. Yleisesti ottaen koroton laina voi olla 200—600 euroa, mutta osa yrityksistä tarjoaa jopa 1000 euron lainoja ilman korkoa. Lainojen tyypit vaihtelevat. Kyseessä voi olla pikavippi ilman korkoa, mutta osa yrityksistä myös tarjoaa luottotiliä, jolta ensimmäisen noston saa täysin veloituksetta 1000 euroon saakka, kunhan luoton maksaa takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Luottotili jää käyttöön, mutta sen olemassaolosta ei kerry kuluja, ellei rahaa nosta. Jos luottotilin korko on edullinen ja ehdot hyvät, se voi olla kätevä huonon päivän varalle, mutta sitä ei ole pakko koskaan käyttää.

Kannattaa kuitenkin olla tarkkana. Koroton pikavippi voi olla jopa 1000 euroa, mutta nämä 1000 euroa on maksettava takaisin jo ensimmäisenä eräpäivänä, joka voi olla jo kahden viikon sisällä lainan myöntämisestä. Mieti siis tarkkaan, kuinka paljon lainaa tarvitset, ja valitse sopiva summa. Osa yrityksistä myöntää korottomia lainoja kiinteinä summina kuten 300 tai 500 euroa, kun taas osa antaa valita summan suuruuden itse. Kun summan saa valita itse, voi ottaa lainaa juuri sen verran kuin tarvitsee. Jos joutuu ottamaan isomman lainan, on hyvä idea säästä ylijäänyt laina takaisinmaksamista varten etenkin, jos talous on normaalisti tiukilla.

Näin haet korotonta pikavippiä

Sinulle sopiva koroton laina on helppo löytää lainavertailun avulla. Sen avulla pääset näkemään summat ja eräpäivät. Eräpäivän tarkistaminen on tärkeää, jotta sinulla on silloin varmasti rahaa lainan takaisinmaksamiseen – muuten lainalle kertyy kuluja viivästymisen vuoksi. Kun olet löytänyt sopivan lainan, klikkaa itsesi hakemukseen. Lähetä hakemuksesi päiväsaikaan, niin käsitellään nopeasti.

Hakemusta varten vaaditaan hakijan perustiedot. Jotta täyttäisit kelpoisuusehdot, sinun on oltava täysi-ikäinen ja asuttava Suomessa vakituisesti. Hakemusta varten vaaditaan suomalainen pankkitili verkkopankkitunnuksineen, oma sähköpostiosoite sekä matkapuhelinliittymä. Hakemusta varten tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksin tai mobiilivarmenteella, ja hakijan luottotiedot tarkistetaan. Jos raha-asiat on hoidettu hyvin, laina myönnetään. Yleensä päätöksen saa heti.

Kun hakemus on hyväksytty, rahat saa tilille yleensä jo saman päivän aikana, monesti jopa 15 minuutissa. Tämä riippuu siitä, mitä pankkia käytät. Rahojen käyttötarkoitusta ei tarvitse yleensä määritellä hakemuksessa, ja voitkin käyttää ne tarpeidesi mukaan. Kun hyväksyt lainaehdot, sitoudut myös maksamaan lainan takaisin ehtojen mukaan eli yleensä ensimmäisenä eräpäivänä.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI